TEL/WHATSAPP

06 – 38 00 18 66

E-MAIL

info@voetbalschoolkick.nl

Voetbalschool Kick gaat samenwerking aan met VV Verburch

De jeugdopleiding van VV verburch zit in de lift en wil blijven groeien. Wij zijn trots om bekend te kunnen maken dat er per direct een samenwerking met Voetbalschool Kick is gestart. Door de kennis van Voetbalschool Kick op het gebied van techniektraining, kunnen wij onze trainers en leden extra begeleiding bieden. Tevens zal Voetbalschool Kick verschillende activiteiten organiseren op ons sportcomplex.

Pieter Batenburg (Hoofd opleiding) is erg enthousiast met de nieuwe samenwerking:

Wij kennen Roy de Geus al uit zijn tijd bij onze club. Hij heeft hier drie seizoenen met succes de onderbouw getraind. Na een aantal erg positieve gesprekken was het eigenlijk al snel rond. De club wil stappen blijven zetten met de jeugdopleiding en daarom is er gekozen voor deze samenwerking. Voetbalschool Kick gaat veel activiteiten aanbieden voor de jeugd van Verburch en zal tevens onze trainers een cursus aanbieden omtrent techniektraining. Onze toptalenten kunnen nog een extra prikkel krijgen door mee te kunnen trainen met de talentengroepen van Kick op de zondag. Door deze extra kennis en ervaring op het gebied van techniektraining zet Verburch hiermee de volgende stap.

Roy de Geus ( Eigenaar Voetbalschool Kick) kan niet wachten om te starten:

Supergaaf om weer terug te zijn bij Verburch. Veel ouders en spelers van de club ken ik nog en komen ook geregeld naar onze activiteiten. De ambitie die de club uitstraalt, past bij mij en daar willen wij met Kick graag ons steentje aan bijdragen. Het contact met Pieter en Ryan verliep vloeiend en er liggen mooie plannen klaar voor de toekomst. Ik hoop jullie allemaal snel te zien en ons enthousiasme met jullie te kunnen delen.

Kick-off weken

Voetbalschool Kick zal gelijk aan de slag gaan bij Verburch en start de laatste maanden van het seizoen met de Kick-off weken. Er zullen verschillende activiteiten zijn waarvoor je je kunt inschrijven. De inschrijving is open voor iedereen!