TEL/WHATSAPP

06 – 38 00 18 66

E-MAIL

info@voetbalschoolkick.nl

Kick Soccer Camp

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het Kick Summer Camp 2022 bij Westlandia! 

Ons Kick Summer Camp is onderhand een groot avontuur geworden voor alle voetballers in de regio Den Haag en omstreken. De uitdagende oefenvormen en toernooi vormen zijn voor alle kinderen een hele mooie ervaring! Uiteraard zijn er weer vele prijzen te verdienen en gaat er geen één kind met lege handen naar huis. Tijdens het Kick Summer Camp zijn er natuurlijk ook veel stormbanen met water activiteiten aanwezig! Dit jaar zullen er nog meer zomerspellen worden gespeeld. Het is dus ook een geweldig kamp voor de minder fanatieke voetballers! 

Voor elke voetballiefhebber – Één groot feest – Ontzettend veel plezier – Techniektraining – Champions League toernooi – Stormbanen & voetbalkooi aanwezig

Dit kamp is voor elke voetballer een onvergetelijke belevenis..
Wat kan je van ons verwachten? 

  • Drie ochtendtrainingen waarbij er op verschillende aspecten wordt getraind. Deze trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers.
  • Quiz
  • Champions League/ Europa League toernooi inclusief Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Bayern München en nog veel meer!
  • Speldag waarbij er verschillende stormbanen en andere activiteiten worden gedaan (leg je zwembroek maar alvast klaar)!
  • Vele prijzen te winnen voor spelers en keepers
  • Keepers
    Ben jij keeper? Tuurlijk kan je meedoen! Onze keeperstrainer staat op jullie te wachten. Graag bij de inschrijving achter de naam even ”Keeper” vermelden.

Algemene info

Eten & Drinken
De dag wordt volledig door ons verzorgd. Elke dag wordt er omstreeks 12:00 uur geluncht en zullen wij in de ochtend en middag een moment nemen voor een tussendoortje. Op de dag wordt er gezorgd voor voldoende drinken tussen de activiteiten door. Tevens is er fruit aanwezig voor de kinderen. De kinderen kunnen gedurende de dag altijd broodjes, vers fruit en drinken pakken!

Leeftijd: 5 tot 14 jaar

Data
Kick Summer Camp | 16,17,18 augustus

Locatie
RKVV Westlandia | Sportpark de hoge bomen 4 Naaldwijk

Tijd
09:30 verzamelen || 15:30 ophalen.

Extra’s
-Diploma
-Medaille

Kosten
€130,- (3 dagen) Eventueel een dag verhinderd? Neem contact op per telefoon of mail.

Bekijk nu één van onze Kick Soccer Camp Vlogs om een nog beter beeld te krijgen van deze fantastische dagen!

https://www.youtube.com/watch?v=SG6pZ5UdamQ&t=316s
https://www.youtube.com/watch?v=CNK_gxTIDE8&t=28s

Na inschrijving nemen wij binnen 2 dagen contact met u op. Check ook de spambox!