TEL/WHATSAPP

06 – 38 00 18 66

E-MAIL

info@voetbalschoolkick.nl

10 weekse techniektraining

Je kunt nu inschrijven voor deze cursus! 

Op 9 sepember start onze volgende 10-weekse cursus. De afgelopen jaren is onze techniektraining uitgegroeid tot een professionele opleiding voor jeugdspelers tussen de 5 en 14 jaar oud. Je wordt ingedeeld op jouw eigen niveau en ziet binnen de kortste keren het verschil bij jouw eigen voetbalclub. Door onze visie op functionele techniek zijn de handelingen toe te passen in de wedstrijden. De balvaardigheid zal hierdoor een enorme boost krijgen die jij onbewust tijdens de wedstrijden gaat gebruiken!

Als keeper kan je ook jouw techniek verbeteren bij Voetbalschool Kick. Je traint samen met de keeperstrainer op jouw verbeterpunten en zal ook deelnemen aan de afwerkoefeningen en partijspellen van de spelers. Zo kunnen wij gelijk testen of jij de oefeningen toepast in wedstrijdsituaties!

Wij leggen de oefeningen graag twee keer uit en wij bieden optimale begeleiding tijdens de cursus. Ons motto is:  ‘’Je gaat het pas zien als je het doorhebt.’’

De voetbalschool in de regio Den Haag waar voetballers hun doelen bereiken door naast techniek oefeningen aan de slag te gaan met Kracht, Inzicht en Coördinatie. Waarna zij op het veld de Kwaliteit kunnen leveren die het team nodig heeft!

Voor een indruk van onze trainingen kunt u een kijkje nemen op ons Instagram kanaal! @Voetbalschoolkick

Weetjes?!
– Onze trainers zijn veelal werkzaam bij een betaald voetbal club!
-Tijdens onze trainingen is het niet alleen maar techniek!
-Ons Instagram account heeft meer dan 6.000 volgers!
-Wij al 5 jaar spelers opleiden!

Belangrijke informatie 10 weekse cursus

Trainingsdata

  • September 9,16,23,30
  • Oktober 7,14
  • November 4,11,18,25

Trainingstijd:

  • 17:30-18:45

Locatie: 
V.V. Verburch (Arckelweg 20 2685 SM Poeldijk)

Training:
Tijdens onze trainingen werken wij met gediplomeerde trainers. De trainingen staan onder leiding van Roy de Geus (Hoofdtrainer bij ADO Den Haag onder 10). De overige trainers hebben veelal bij een BVO club gewerkt en hebben een sportopleiding afgerond. Deze trainers ademen het voetbal en staan te popelen om jullie als spelers te ontwikkelen! Na de 10 weken training ontvang jij een gaaf certificaat en een medaille! Ook is er de kans om gescout te worden voor ons Talentenplan op de zondag! 

Kosten:

  • Nieuw bij Team Kick? Kosten €150,- euro en eenmalig kledingpakket €30,-
  • Al lid van Team Kick? Kosten €150,-

Zorg jij dat één van jouw vriendjes ook mee doet? Ontvang €10,- korting

Inschrijven:
Wij delen de kinderen in op leeftijd en niveau. U kunt zich allemaal aanmelden voor de 10-weekse cursus. Schrijf jij je in als keeper? Zet even (keeper) achter je naam!

Schrijf je snel in! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Klik hier om je in te schrijven