10 weekse techniektraining

Op 25 september start onze volgende 10-weekse cursus. De afgelopen jaren is onze techniektraining uitgegroeid tot een professionele opleiding voor jeugdspelers tussen de 5 en 14 jaar oud. Je wordt ingedeeld op jouw eigen niveau en ziet binnen de kortste keren het verschil bij jouw eigen voetbalclub.

Als keeper kan je ook jouw techniek verbeteren bij Voetbalschool Kick. Je traint samen met de keeperstrainer op jouw verbeterpunten en zal ook deelnemen aan de afwerkoefeningen en partijspellen van de spelers. Zo kunnen wij gelijk testen of jij de oefeningen toepast in wedstrijdsituaties!

Mini Kicks is onze opleiding puur ingericht om de beginnende voetballers de basis te leren. De Mini Kicks zijn 5,6 of 7 jaar en trainen een uur eerder!

Wij leggen de oefeningen graag twee keer uit en begeleiden uw zoon/dochter tijdens de cursus optimaal. Ons motto is:  ‘’Je gaat het pas zien als je het doorhebt.’’

De voetbalschool in de regio Den Haag waar voetballers hun doelen bereiken door naast techniek oefeningen aan de slag te gaan met Kracht, Inzicht en Coördinatie. Waarna zij op het veld de Kwaliteit kunnen leveren die het team nodig heeft!

Voor een indruk van onze trainingen kunt u een kijkje nemen op ons Instagram kanaal! @Voetbalschoolkick

Weetjes?!
– Onze trainers zijn veelal werkzaam bij een betaald voetbal club (ADO Den Haag, Ajax)
-Tijdens onze trainingen is het niet alleen maar techniek!
-Ons Instagram account meer dan 6.000 volgers heeft!
-Dat je een supergaaf tenue krijgt bij de techniekcursus!

Belangrijke informatie 10 weekse cursus

Trainingsdata

  • September 25
  • Oktober 2,9,16,23,30
  • November 6,13,20,27

Trainingstijd:

  • 17:00-18:00 MINI KICKS
  • 18:00-19:00

Training:
Tijdens onze trainingen werken wij met gediplomeerde trainers. Veelal werkzaam bij een betaald voetbal club! Na de 10 weken training ontvang jij een gaaf certificaat en een medaille!

Kosten:

  • Nieuw bij Team Kick? Betaal €150,- euro en ontvang een KICK kledingpakket er gratis bij! (Shirt, broekje, sokken)
  • Al lid van Team Kick? Betaal €120,- euro voor 10 trainingen!

Zorg jij dat één van jouw vriendjes ook mee doet? Ontvang €10,- korting

Inschrijven:
Wij delen de kinderen in op leeftijd en niveau. U kunt zich allemaal aanmelden voor de 10-weekse cursus. Na de inschrijving nemen wij contact met u op en laten wij u weten of uw zoon (mits hij 5,6,7 jaar is) aan de reguliere cursus zal deelnemen of de MINI Kicks. Schrijf jij je in als keeper? Zet even (keeper) achter je naam!

Schrijf je snel in! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Klik hier om je in te schrijven